casarural@canserrallonga.com

+34 659 131 546

Puig Bataller s/n
17834 Camós
(Girona)

La finca

Fa 90 anys que ens dediquem a la cria de cavalls de raça i a la finca s’hi troben els poltres d’un a cinc anys que pasturen pels camps. Sovint, els ases ens ajuden a netejar els boscos i treballar els camps i cada día els cavalls fan exercici per la pista d’entrenament i els seus voltants. També podreu veure les gallines, els rucs, les ovelles, els nostres estimats gossos i conèixer com funciona la vida a la Serra de Camós.

  • Els cavalls pasturen pels camps dels voltants.
  • Podeu visitar els nostres cavalls.
  • Vistes de la casa desde la pista d'entrenament.
El lloc és excel·lent per caminar; es poden fer passejades per observar els animals o bé fer rutes senyalitzades. La finca està connectada a rutes de senderisme i ciclocross per gaudir de la zona. Cada any, per la temporada de bolets, la muntanya ens obsequia amb una alfombra de bolets!
A Can Serrallonga hi ha diverses zones des d’on podreu gaudir de vistes impressionants. Si sou matiners podreu veure sortir el sol des del mar.

La piscina, ubicada al jardí, té una àmplia terrassa amb mobiliari i al costat hi ha una sorrera i un llit elàstic perquè els nens juguin.

Pels amants de la carn a la brasa, davant la casa hi ha una barbacoa i a la terrassa és pot menjar-hi, descansar, llegir... Us relaxareu com mai durant l’estada a Can Serrallonga.

Els animals

L’Esteve, propietari de la finca, veterinari de professió i amant del bestiar, es desviu pels animals. Implicat amb la recuperació de la raça de l’ase català ha fet que al llarg dels anys la raça no estigui en perill d’extinció, també ha seguit la tradició familiar de la cria de cavalls, aconseguint grans reconeixements en diverses competicions d’alt nivell.

  • Des de fa molts anys que fomentem la raça asinina catalana del seu perill d'extinció.
  • Constem d’unes quadres i unes pistes per l’entrenament dels equins.
  • Podeu passejar pels voltants i visitar els nostres animals.

Adreça
Puig Bataller s/n 17834 Camós
(Girona) Catalunya

Google Maps
www.google.es/maps/place/CanSerrallonga

Correu i telèfon
casarural@canserrallonga.com
+34 659 131 546

Can Serrallonga · Puig Bataller s/n 17834 Camós (Girona) Catalunya Tel.: +34 659 131 546 casarural@canserrallonga.com Política de cookies
Danzai Software