Situada al mig de la Serra de Camós (a 2 km de Banyoles), Can Serrallonga està envoltada de bosc. Roures, alzines, pins i una vista preciosa forma el marc incomparable de Can Serrallonga.
Al costat de la casa hi ha uns petits prats on els poltres de la nostra eugassada creixen i conviuen junt amb burros catalans, porcs ibèrics i algun que altre mufló.

Can Serrallonga està connectada per camins que a peu o amb bicicleta de muntanya es poden recórrer fent unes rutes magnífiques.

Cada any, per la temporada de bolets, la muntanya ens obsequia amb uns bolets boníssims!
Pels amants de la carn a la brasa, ofereix dues barbacoes per coure un bon grapat de costelles, calçots, ...

Pels amants dels cavalls, Can Serrallonga ofereix boxes perquè els cavalls puguin descansar.

Tot sovint, podreu observar com netegem el bosc fent servir els burros catalans i portem la llenya cap a la casa, com es treballa l’hort i com s’alimenten els més de 20 poltres petits de l’eugassada.

A Can Serrallonga tothom hi és benvingut perquè ens agradaria que gaudíssiu d’una experiència inoblidable tot veient com funciona la vida a la Serra de Camós.
 
ACTIVITATS A CAN SERRALLONGA

Possibilitat de contratar rutes a cavall o amb burro.

Pisicina

Can Serrallonga té una zona ajardinada on hi ha la piscina i la barbacoa.
No us perdeu nedar entre arbres i cavalls! És un lloc de relaxació i tranquil.litat.

Relaxació

A Can Serrallonga hi ha diverses terrasses des d’on podreu gaudir de vistes impressionants, des dels Pirineus fins al mar; des de l’Estany de Banyoles a tot l’Empordà. Si sou matiners podreu veure sortir el sol des del mar, és un paissatge únic!

O si ho preferiu podeu observar els animals que es troben a la finca, com els porcs ibèrics que pasturen per sota les alzines alimentant-se d’aglans; si teniu sort podeu trobar les cabres salvatges que recorren la finca i les muntanyes de l’entorn; o els cavalls que juguen entre ells gaudint de la muntanya, domant-se, preparant-se per la monta, pujant i baixant camins, galopant pels prats. Aprenen a tenir més confiança amb les persones i poc a poc ja se’ls pot començar a domar. No us perdeu veure de prop el treball d’una ramaderia de cavalls. Us encantarà!

També hi ha basses d’aigua on hi ha peixos de colors. Can Serrallonga és un lloc d’inspiració per pintar, fer fotografies, llegir, escriure!!!!

Passeig

El lloc és excel.lent per passejar o per caminar.
Es poden fer passejades de 10 minuts per observar els cavalls i la resta d’animals o bé fer caminades més llargues; al voltant de la casa hi ha diverses rutes senyalitzades, com la ruta de les fonts, per disfrutar dels boscos i les muntanyes.

Jocs

Billar, Ping-Pong
Jocs de taula.
 
Can SerrallongaCasa rural independent • Camós • Pla de l'Estany • Girona • Telèfon-Fax 972 57 03 09 • 659 13 15 46